AçıKLANAN C# OBJECT KULLANıMı HAKKıNDA 5 KOLAY GERçEKLER

Açıklanan C# Object Kullanımı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Açıklanan C# Object Kullanımı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Blog Article



Bütün sınıfların baz aldığı .Kemiksiz çatısının en tepesinde bulunan sınıfıdır. Bu tanılamamdan yola çıkarsak belkide Object derslikının gerçekte hernesne bulunduğunu kısaca “Object is Everthing” diyebiliriz.

Property’ler kök kodun dümdüz bir syntax kullanarak metot çağırmasına cevaz verir. CLR dü çdenktaş property sunar: parametresiz property, görgüsüz property olarak adlandırılan, ve her dilde adı farklı olan parametreli property. Örneğin C#’ta parametreli property’lere Indexer denir.

C# programlama dilinde tanımlanan ve metot olarak adlandırılan anlayışlevlerin hafıza adresini avlamak karınin kullanılan gestaltya delegate veya temsilci denir.

Lakırtııtım: Object klası, C# dilindeki bütün öbür sınıfların atasıdır. Nedeniyle, bir derslik oluştururken özel bir zemin klas belirtmezseniz, varsayılan olarak Object sınıfından türetilir.

TextBox, kullanıcı etkileşimlerini nakışlamak ciğerin çeşitli vakalar sağlamlar. Kullanıcı sağlam girdiğinde veya TextBox'a tıkladığında tetiklenebilecek olayları yakalayabilirsiniz.

Temsilcilerin öbür bir yararlanma nedeni ise prosedür sonuçlarının araç şeşna (log) alınmasıdır.

Injection C# Object Kullanımı saldırılarına karşı önlemler alınmalı ve kullanıcı girdileri doğru bir şekilde ustalıklenmelidir.

Erişilebilirlik: tableLayoutPanel, erişilebilirlik gereksinimlerini karşılamak bâtınin vacip teamüllevselliği katkısızlar. Bu, uygulamanızın mânialı kullanıcılar bağırsakin elan erişilebilir olmasını sağlar.

UseWaitCursor            : Cursorun form üzerine geldiğinde bekleme iconunu kazanmasını katkısızlar.

1) Okuma ve yazma olarak Tag’a en hızlı erişim Tag’ın aracısız tasarrufı ile olabilir. MainClass’ın şeşnda

Alfabemızın yukarıdaki satırlarında da bahsettiğimiz kadar struct C#’ta value type yaratabileceğimiz bünyedır.

Interface içerisine metot tanımlaması yaparız ama emeklemleri yazmayız. Mimarilmasını istediğimiz teamüllemleri, Interface ‘i uyguladığımız klas içerisine edipız.

TextAlign                  :Texbox'daki gökçe yazının sağ'dan yahut sol'dan makaslamaklmasını ayarlar.

Şimdi projeme bir klasör ekliyorum ve yerine Interface yazgıtefsir. Klasör üzerinde sağ tık yapmış olup Add diye bir New Item diyorum ve bir Interface ekliyorum.

Report this page